Integraties

Home » Specials » Integraties
Integraties 2017-04-05T12:09:52+00:00

Integraties met ons online HR en Salarisadministratie systeem

Koppelingen

Je kunt er bijna niet meer omheen, werken in de cloud. Sinds 2009 werkt WePayroll met Nmbrs, een 100% webbased oplossing. Nmbrs is geen ERP systeem en daarom hebben we meerdere online oplossingen erbij gezocht ten behoeve van onze bedrijfsvoering.

Wij gebruiken allerlei online tools, tijdregistratie, financiële administratie, planning, projecten, CRM, support en de lijst kan langer en langer. Maar wat we niet willen is dat we voor ieder systeem dat we gebruiken telkens alles opnieuw moeten gaan invoeren. Je verhoogt daarmee de kans op fouten, je kunt zaken eenvoudig vergeten en met name kost het je dus heel veel tijd. Die tijd besteedden wij liever aan de inhoud van onze dienstverlening zodat we de service & kwaliteit waar we zo trots op gaan ook daadwerkelijk kunnen (blijven) bieden aan onze klanten.

Klanten

De klanten van WePayroll maken gratis gebruik van de mogelijkheid tot het koppelen van hun favoriete software. Hoe makkelijk is het niet dat iedere verloningsrun de journaalposten automatisch worden doorgezet naar jouw favoriete online boekhoud software. Bekende oplossingen zoals Twinfield of Exact bieden naadloze integratie oplossingen aan met ons HR en Salarisadministratie systeem.

Maar er zijn veel meer koppelingen mogelijk. Op de website van Nmbrs kun je er alles over lezen, er komen iedere maand nieuwe integraties bij en daarom verwijzen we je graag door naar de pagina Nmbrs koppelingen.