Referenties

Home » Referenties
Referenties 2018-02-14T21:37:45+00:00

“In eerste instantie hebben we Wepayroll (Ralph) leren kennen door onze overstap naar een ander salarissoftwarepakket. Na twee intensieve dagen is een fijne samenwerking ontstaan. We hebben er voor gekozen om deze samenwerking voort te zetten ter ondersteuning van onze salarisadministratie. We zijn hierover ontzettend tevreden met name de persoonlijke, klantgerichte en pro actieve benadering maakt WePayroll tot een partij waarmee het fijn samenwerken is.”

Ivy Global

Mariska van Es

“WePayroll is deskundig, flexibel, snel en er is een goed onderling contact. Vragen van onze kant worden snel opgevolgd, uitgezocht en beantwoord.”

Vishay

Marjan Alferink

“De zeer klantgerichte en pro actieve benadering maakt WePayroll tot een prettige en betrouwbare partner.”

Assembleon

Maaike van Weert

“WePayroll heeft deze problemen op adequate en flexibele wijze voor ons afgehandeld. Wij zijn ook zeer te spreken over de kennis van zaken.”

Ferro

Tim Steenvoorden

“Ik kan elke onderneming de dienstverlening van WePayroll van harte aanbevelen.”

Recruitment 4 you

Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat
Sheila van der Meeren

“Naar volle tevredenheid maken wij al een aantal jaar gebruik van de diensten van WePayroll. Bij het indienen van de salarismutaties krijgen wij vlot een reactie terug en de verdere afhandeling wordt altijd keurig verzorgd. Ga zo door!”

TP Vision Europe B.V.

Tanja van Beeren

“HTCE Site Management is nu ruim 5 jaar klant bij WePayroll. Vanaf de start zijn we erg deskundig en professioneel geholpen. Door de persoonlijke en pro aktieve aanpak is het zeer prettig werken met WePayroll. Uitbesteden aan WePayroll is voor een onderneming daadwerkelijk “ontzorgen” !”

HTCE

Jan Wingens

“De eerste kennismaking met WePayroll was een zeer snelle, professionele, deskundige en toch informele en duidelijke terugkoppeling op vragen zonder dat er een klantrelatie was. Alles snel en vakkundig geregeld en tot op heden zeer tevreden. Een prima club mensen die goed meedenken, erg fijn om zaken mee te doen!”

Cofian

Richard Pruim

“Sinds we met WePayroll werken zijn we stuk minder tijd en geld kwijt aan onze loonadministratie. Verder zijn ze erg klantvriendelijk en behulpzaam bij alles wat er komt kijken bij het verlonen van werknemers. “

Tafelzeilonline.com

Roy van Eeuwijk

“Het Philips Pensioenfonds koos voor Wepayroll omdat zij het beste leken te scoren qua prijs-kwaliteit. Inmiddels bijna een jaar samengewerkt met Wepayroll, conclusie: verwachting is ruimschoots overtroffen. Alle lof voor het meedenken, de geleverde accuratesse, getoonde flexibiliteit en klantvriendelijkheid!”

Stichting Philips Pensioenfonds

Pieter Buis

Wil jij ook een “dienst-beleving” in plaats van een “dienst-verlening”?

ja, graag!