Over ons

Home » Over ons
Over ons 2018-12-05T22:25:47+00:00

Kloppend hart

Sinds oprichter Ralph Wilbers in 2002 in aanraking is gekomen met personeels- en salarisadministratie, begint zijn hart sneller te kloppen als het om payroll gaat.

Alle aspecten van het vakgebied ontdekkend, groeit Ralph uit tot NIRPA geregistreerd salarisprofessional. Hij draagt met trots de titel RPP (Register Payroll Professional) achter zijn naam. Bij WePayroll denken en doen we het net even iets anders, onze “New approach to Payroll”. Bij WePayroll wordt de dienstverlening omgezet naar een dienstbeleving. Wij doen dit met een team van ervaren en enthousiaste professionals.

NIRPA geregistreerd

De NIRPA-registratie van de medewerkers van WePayroll verplicht hen om bij te blijven in het vak waaraan zij hun hart hebben verpand. Belangrijke eigenschap van onze medewerkers is leergierigheid. Dat helpt ons om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op vakgebied.

Wetgeving

De medewerkers van WePayroll houden zich voortdurend op de hoogte van sociale en fiscale wetgeving. Naast alle verplichte kennis hebben we ook verregaande ervaring met Expat-verloningen. Uiteraard blijven de medewerkers van WePayroll zich ontwikkelen. De kennis wordt aangevuld met praktische, direct toepasbare vaardigheden zoals communicatietechnieken en timemanagement.

Visie

WePayroll wil de grootste kleine payroll provider zijn. Met de hoogste service en met WePayroll als handelsmerk. Salarisadministratie met kwaliteit.

Lees meer over onze visie.

Gedreven

WePayroll werkt met een enthousiast en gedreven team. Deze gedrevenheid heeft ervoor gezorgd dat de onderneming is gegroeid en dat wij bedrijven van ieder formaat kunnen bedienen. De medewerkers van WePayroll zijn accuraat en doelgericht en niet geheel onbelangrijk vooral ook easy-going. Dat maakt dat het prettig werken is met WePayroll.

Wil je dat deze capaciteiten worden ingezet voor de perfecte payroll in jouw bedrijf? Neem dan vandaag nog contact op. Wij denken graag met je mee.

Maak kennis met ons team

“Stop nooit met vragen waarom. Waarom?.”

Ralph Wilbers RPP

Oprichter & Eigenaar

“Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte balans tussen tevreden personeel en behapbare loonkosten. Een win-win situatie is ons streven.”

Karlijn Verhaegh RPP

Manager Payroll & Senior Salaris specialist

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!”

Anne Fransen aRSa

Salaris specialist

“Er zijn geen problemen, alleen maar uitdagingen!”

Ilona Meijer RSa

Senior Salaris specialist

“Kom jij ons team versterken?” Klik hier!

Ilse Sirken aRSa

Jr. Salaris specialist

“Kom jij ons team versterken?” Klik hier!

Cynthia Schmitz RSa

Jr. Salaris specialist

“Kom jij ons team versterken?” Klik hier!

Jij?!

Salaris specialist

Wil jij ook een “dienst-beleving” in plaats van een “dienst-verlening”?

ja, graag!