Onze visie

Home » Onze visie
Onze visie 2017-09-05T22:06:20+00:00

WePayroll als de grootste kleine salarisverwerker. Met de hoogste service en met WePayroll als handelsmerk. Salarisadministratie met kwaliteit en passie.

Wij geloven niet alleen in het delen van kennis maar ook in het bundelen van krachten. We werken daarom graag samen met diverse specialisten in aanverwante disciplines zoals HR, Finance, Pensioen en Belastingen.  Dat zorgt ervoor dat we ons werkgebied kunnen verbreden naar buiten de landsgrenzen. Salarisadministratie is een nauwkeurige aangelegenheid die vergt dat ervaren en gekwalificeerde salarisadministrateurs met aandacht hun werk doen. Fouten die kunnen we onszelf eigenlijk helemaal niet veroorloven.

‘A new approach to payroll’

  • Salarisadministratie is onze specialiteit en onze passie. Daarnaast staan we garant voor een snelle service en uitstekende kwaliteit. Bovendien streven we naar een 100% klanttevredenheid. En we zijn proactief en denken op alle fronten met je mee.
  • We streven met behulp van korte lijnen naar een optimaal resultaat in een korte tijd. Wij vinden namelijk dat elke uitbetaling goed moet zijn. Daarmee is er rust in de organisatie en blijven je medewerkers gemotiveerd.
  • Bij ons denken we innovatief en werken we met een flexibel softwarepakket. Deze software biedt de mogelijkheid om mee te groeien met elk bedrijf, van klein tot groot. Dit is nodig om altijd voorbereid te zijn op de ontwikkelingen die gaan komen.
  • We blikken vooruit zodat we onze klanten kunnen blijven ondersteunen op het gebied van HR en Salarisadministratieve dienstverlening.

Maak een afspraak voor een persoonlijke toelichting op onze dienstverlening.