Nmbrs® Programma’s

Home » Diensten » Nmbrs® Programma’s
Nmbrs® Programma’s 2018-04-14T10:14:35+00:00

Het overstappen naar een ander HR- en salarispakket brengt het nodige werk met zich mee. WePayroll heeft hierin jarenlange ervaring opgedaan, wij werken zelf met Nmbrs® sinds 2009 en dit is dan ook de reden dat wij geselecteerd zijn om als implementatiepartner van Nmbrs® de diverse programma’s uit te voeren.

Wij richten ons primair op Nmbrs® Business en daarvoor zijn de volgende programma’s beschikbaar:

  • Nmbrs® Up & Go
  • Nmbrs® HR Roll-out
  • Nmbrs® Nabouwen

Voor een uitgebreide beschrijving van de diverse programma’s surf je rechtstreeks naar de website van Nmbrs® via onderstaande link:

https://support.nmbrs.nl/hc/nl/sections/200965257-Start-Nmbrs-Business

Om te starten met een van de programma’s kun je direct in Nmbrs®, via Mijn Account, het programma van je keuze aanschaffen. Voor meer informatie over de programma’s kun je contact opnemen met het Startup team.

startup@nmbrs.nl of +31 (0)20-58 49 600 


Wil je dat WePayroll het programma uitvoert
meld dat dan even bij aanmelding of stuur ons een email dan nemen we zelf direct contact op met het Startup team.

Uit de praktijk is gebleken dat deze eenmalige investering op korte termijn eenvoudig wordt terugverdiend omdat Nmbrs® meteen goed wordt ingericht en zo de maximale efficiëntie uit het systeem wordt gehaald. Maar misschien nog wel belangrijker is dat veel fouten (en dus correcties achteraf) hierdoor worden voorkomen. Bovendien is gebleken dat door intensieve begeleiding van een implementatie consultant van WePayroll het systeem snel meer draagvlak krijgt in je organisatie.