DGA Verloning

Home » Diensten » DGA Verloning
DGA Verloning 2018-02-24T13:47:45+00:00

DGA Verloning – slechts €69,- per jaar

(excl. btw per DGA per jaar)

Wanneer je directeur grootaandeelhouder (DGA) bent, ben je verplicht om een salarisadministratie te voeren. De salarisadministratie voor een DGA kost je vaak veel tijd, omdat je hier niet in getraind bent en/of  hier geen zin in hebt. Daarom kan je bij WePayroll snel, simpel en voordelig je DGA verloning laten doen voor slechts €69,- per jaar.

Voor de DGA

12 keer per jaar op de 7e dag van de maand ontvang je een email dat jouw salarisdocumenten zoals de loonstrook, verzamelloonstaat en journaalpost klaar staan. Hoeveel loonheffing je moet afdragen inclusief het kenmerk én het bankrekeningnummer van de Belastingdienst ontvang je in een separate email. 1 keer per jaar ontvang je een jaaropgave.

Voor de Accountant

12 keer per jaar ontvang je een email dat de salarisdocumenten zoals de journaalpost en natuurlijk ook de loonstroken en verzamelloonstaat klaar staan. Of indien gewenst een automatische upload in de boekhoudsoftware (een eigen rekening schema is optioneel).

Wat betaal ik?

Voor de dienstverlening wordt jaarlijks in januari 69 euro exclusief btw bij je in rekening gebracht per DGA. Start je in de tweede helft van enig jaar dan betaal je in het eerste jaar 50% oftewel 34,50.

Wat moet ik verder doen?

Je gaat naar het formulier om jezelf aan te melden

Verder niets?

Nee, WePayroll doet de rest!

Wat makkelijk, kan ik direct beginnen?

Jazeker, klik hier om naar het webformulier te gaan waarmee je je kunt aanmelden.

Ik heb een wijziging, wat nu?

Stuur je wijziging naar: support@wepayroll.com

Mijn partner komt ook op de loonlijst, hoe?

Je kunt dit aangeven via support@wepayroll.com, we zullen je dan een formulier sturen met de informatie die we nodig hebben.

Tariefstijging!?

Daar doen we niet aan, oftewel zolang je de verloning bij ons onderbrengt betaal je 69 euro per jaar.

Is dat alles?

Niet echt, als salarisadministratieve dienstverlener bewaken we ook alle hot topics rondom de DGA en daarover zullen we je middels updates automatisch informeren. Lees ook de actualiteiten op onze blog.

Accountants- of administratiekantoor?

Daar werken we graag mee samen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.