Continuity Program

Home » Diensten » Continuity Program
Continuity Program 2017-04-25T12:47:40+00:00

Met het “Payroll Continuity Program (PCP)” van WePayroll in 3 tot 5 dagen de continuïteit gewaarborgd op de salarisadministratie.

Speciaal voor bestaande Nmbrs® klanten heeft WePayroll het Payroll Continuity Program (PCP) ontwikkeld. WePayroll heeft dit programma speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de salarisadministratie niet langer kwetsbaar is door plotselinge uitval of vertrek van de salarisadministrateur.

Vaak wordt bij de start gekozen voor een Nmbrs® Up & Go programma. Dit programma wordt eventueel aangevuld met de Nmbrs® programma’s Nabouwen en/of HR Roll-out. WePayroll wordt hier als een van de zorgvuldig geselecteerde implementatiepartners vaak voor ingezet.

Maar wat als de salarisadministrateur plotseling uitvalt of vertrekt? Met het Payroll Continuity Program (PCP) zorgen we ervoor dat er een handboek komt waarin alle processen en werkwijzen worden vastgelegd. In dit handboek vind je ook een overzicht van de verschillende instanties en contactpersonen waarmee gewerkt wordt. Tot slot vind je in het handboek inlogcodes van proces-kritische systemen. Iedere (ervaren) salarisadministrateur kan met behulp van dit handboek direct aan de slag. Het perfecte overdrachtsboek dus eigenlijk. Maar veel belangrijker, de continuïteit van de salarisadministratie in jouw organisatie is gewaarborgd.

Ervaren salarisspecialisten van WePayroll komen graag naar je toe om ervoor te zorgen dat ook jouw bedrijf een solide salarisadministratie heeft staan waarvan de continuïteit is gewaarborgd.

Voor Wie?

Bestaande Nmbrs® Business klanten die tenminste één jaar zelf de salarisadministratie verwerken.

Wat kost het en hoelang duurt het programma?

Het Payroll Continuity Program hebben we opgedeeld in:

  • Small (tot 25 medewerkers);
  • Medium (25 tot 150 medewerkers) en;
  • Large (150 – 500 medewerkers).*

*Bij bedrijven met meer dan 500 medewerkers zullen we vooraf een intake gesprek voeren en zal er vervolgens een offerte worden afgegeven.

Payroll Continuity Program Small

Duur: 3 dagen
Prijs: € 1650

Payroll Continuity Program Medium

Duur: 5 dagen
Prijs: € 2750

Payroll Continuity Program Large

Duur: tenminste 8 dagen
Prijs: v.a. € 4400

Payroll Continuity Program – 2 jaarlijkse update

Duur: 2 dagen
Prijs: v.a. € 1100

Bij een gelijktijdige aanschaf van een Payroll Consistency Check en het Payroll Continuity Program van WePayroll ontvang je de Payroll Consistency Check met 50% korting.

Wanneer?

De eerste keer na één of maximaal enkele jaren met Nmbrs® Business te hebben gewerkt, daarna adviseren wij een 2-jaarlijkse update.

Aanmelden of meer informatie?

Voor meer informatie over dit programma kun je contact opnemen met de Manager Payroll, Karlijn Verhaegh via support@wepayroll.com of 040 842 1635.

Meld je dan nu aan!

Payroll Continuity Program

Wil je ook het Payroll Continuity Program?
Meld je dan nu aan!
Right Menu Icon