Consultancy

Home » Diensten » Consultancy
Consultancy 2017-04-19T21:58:15+00:00

Consultancy

Implementatie

Hulp bij keuzes
Salaris specialisten van WePayroll kunnen je prima adviseren en ondersteunen bij het maken van relevante keuzes.  Denk hierbij aan:

  • Wat is een geschikt salarispakket voor onze organisatie om aan te schaffen?
  • Waar moet je op letten, wat zijn de valkuilen?
  • Wat is een geschikte salarisprovider voor onze organisatie? 

We werken met ervaren gekwalificeerde professionals die je ook perfect kunnen ondersteunen bij de implementatie.

Overname en arbeidsvoorwaarden

Harmoniseren
Bij een overname of fusering komen veel zaken kijken. Je wilt alles zo goed mogelijk organiseren, vooral voor het personeel. Hoe regel je het samenvoegen en harmoniseren van de arbeidsvoorwaarden?

Een ervaren salaris specialist begeleidt je in dit traject door je te voorzien van belangrijke adviezen en adviseert je over de informatiestroom richting de werknemers. Een salaris specialist van WePayroll is een aangename steun in de rug in onrustige tijden.

Testen op efficiëntie

Organisatie?
De werknemers verantwoordelijk voor de salarisadministratie klagen steen en been omdat het te druk is. Is het werkelijk te druk of zijn de processen niet efficiënt (genoeg) ingericht?

Een ervaren salaris specialist van WePayroll kan je adviseren bij het verbeteren van de efficiëntie en kan je helpen om een effectieve werkwijze te implementeren. Daardoor komt de rust weer terug en haal je meer rendement uit de salarisadministratie.

Interim

Bij tijdelijk uitval van jouw salarisadministrateur zoek je naar een directe oplossing. WePayroll biedt hulp aan door een ervaren, gekwalificeerde salarisadministrateur in te zetten. Voordelen van interim:

  • Ondersteuning voor elke gewenste periode.
  • Salarisadministrateur met kennis van sociale en fiscale wetgeving.
  • Salarisadministrateur met ruime ervaring van de meest gangbare salarissoftwarepakketten.
  • Naast specifieke vakkennis beschikken onze professionals over goede sociale- en communicatieve vaardigheden waardoor zij in korte tijd betrokken zijn bij de organisatie.

Projectmatige ondersteuning

Professioneel advies
Je wilt ondersteuning van een specialist tijdens een conversie of implementatie. Bij WePayroll kun je rekenen op professioneel advies op niveau.

Wij begrijpen de impact in de organisatie wanneer de salarisverwerking niet correct verloopt. Wij willen je graag adviseren.

Contact opnemen

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we bekijken samen hoe we jouw behoefte invulling kunnen geven.
Contact opnemen