Consistency Check

Home » Diensten » Consistency Check
Consistency Check 2017-07-20T11:28:23+00:00

Met de “Payroll Consistency Check (PCC)” van WePayroll in 2 dagen weer helemaal up-to-date met de salarisadministratie.

Speciaal voor bestaande Nmbrs® klanten biedt WePayroll de Payroll Consistency Check (PCC). WePayroll heeft dit programma ontwikkeld om de consistentie te bewaken van inrichting en instellingen van jouw salarisadministratie. Dit allemaal ook na de implementatie.

Vaak wordt bij de start gekozen voor een Nmbrs® Up & Go programma. Dit programma wordt eventueel aangevuld met de Nmbrs® programma’s Nabouwen en/of HR Roll-out. WePayroll wordt hier als een van de zorgvuldig geselecteerde implementatiepartners vaak voor ingezet.

Maar na één of maximaal enkele jaren met Nmbrs® Business te hebben gewerkt, kan er natuurlijk veel veranderen. Het is daarom ten zeerste aan te raden om toch een algehele controle te doen op de instellingen en inrichting van het systeem. Wij noemen dat de Payroll Consistency Check, kortweg PCC. Overigens niet alleen de inrichting en instellingen worden zorgvuldig doorgenomen. Er wordt ook geadviseerd op bijvoorbeeld het ontbreken van bepaalde documenten, de juistheid van toepassing 30% regeling, etc. te checken.

Ervaren salarisspecialisten van WePayroll komen graag naar je toe om ervoor te zorgen dat ook jouw bedrijf een solide salarisadministratie heeft staan.

Voor Wie?

Bestaande Nmbrs® Business klanten die zelf de salarisadministratie verwerken.

Hoe lang duurt het programma en wat kost het?

Duur Prijs
2 dagen €1200,-

 

Of koop het programma in combinatie met het Payroll Continuity Program (PCP)

Wanneer?

De eerste keer na één of maximaal enkele jaren met Nmbrs® Business te hebben gewerkt, daarna adviseren wij om dit 2-jaarlijks te herhalen.

Aanmelden of meer informatie?

Voor meer informatie over dit programma kun je contact opnemen met de Manager Payroll, Karlijn Verhaegh via support@wepayroll.com of 040 842 1635.

Meld je dan nu aan!

Payroll Consistency Check

Wil je ook een Payroll Consistency Check?
Meld je dan nu aan!
Right Menu Icon