Home 2017-09-05T23:03:20+00:00

Salarisadministratie uitbesteden zonder de betrokkenheid te verliezen.

Salarisadminkistratue uitbesteden vraagt om specialisten
Salarisadminkistratue uitbesteden vraagt om specialistenDe salarisadministratie is een nauwkeurige klus die vraagt om de juiste aandacht. Je wilt de salarisadministratie uitbesteden zonder de betrokkenheid of de continuiteit te verliezen.
Lees verder

Prijzen voor salarisadministratie uitbesteden
Prijzen voor salarisadministratie uitbestedenMensen maken het verschil. Zij zorgen ervoor dat je kunt groeien, dat jouw klanten tevreden zijn en dat je kan concurreren in de markt. Dat vraagt om een flexibele houding van ons personeel.
Lees verder

Gemotiveerde en gepassioneerde salarisadministrateurs, met een gerust hart de salarisadministratie uitbesteden.
Gemotiveerde en gepassioneerde salarisadministrateurs, met een gerust hart de salarisadministratie uitbesteden.WePayroll bestaat uit een enthousiast en gedreven team. Deze gedrevenheid heeft ervoor gezorgd dat WePayroll is gegroeid en dat bedrijven van ieder formaat hun salarisadministratie uitbesteden aan ons.
Lees verder

Het voeren van een salarisadministratie vergt kennis, aandacht en energie

Een perfecte salarisadministratie is afhankelijk van goed opgeleide en gemotiveerde salarisadministrateurs. Het voeren van de salarisadministratie vereist specifieke kennis, aandacht en energie. Iedere maand salaris is voor de meeste medewerkers de grootste motivatie om te werken en om zich te ontwikkelen. En het is daarom enorm belangrijk dat de processen rondom de salarisadministratie goed worden georganiseerd. Personeel is immers de grootste waarde in elke organisatie. Daar wil je zorgvuldig mee omgaan.

naar diensten.

Gemotiveerde en gepassioneerde salarisadministrateurs, met een gerust hart de salarisadministratie uitbesteden.

Meten is weten.

0
opgericht
0
consults
0
tevreden klanten
0
loonberekeningen

Salarisadministratie uitbesteden, wij maken het gemakkelijk.

Flexibel.

WePayroll begrijpt hoe belangrijk een tijdige en correcte betaling van de salarissen is en denkt daarin met je mee. WePayroll stelt een planning op die naadloos aansluit bij jullie interne processen.

Persoonlijk.

WePayroll vult je aan alsof ze de interne afdeling salarisadministratie is. Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk omdat we daarmee dichter bij het bedrijf staan en pro-actief kunnen adviseren.

Continuïteit.

Iedere medewerker kun je rechtstreeks benaderen met al je vragen of opmerkingen. De klantverantwoordelijken borgen dat de benodigde kennis per klant wordt vastgelegd in onze interne kennisbank, zodat de continuïteit van de dienstverlening gegarandeerd is.

Moderne software.

WePayroll werkt met ISAE3402 gecertificeerde HR & Payroll software van Nmbrs. Dit volledig webbased pakket stelt ons in staat moderne technologieën zoals API’s eenvoudig te koppelen met online software.

Wil jij ook een “dienst-beleving” in plaats van een “dienst-verlening”?

ja, graag!